Commissie – Oud Papier

De Oudpapiercommissie heeft als taak om het hele gebeuren rond de Oudpapierinzameling te coordineren. Elke tweede en vierde zaterdag van de maand, wordt in Ulft-Zuid en in Gendringen Oudpapier opgehaald. Het ophalen van het oudpapier gebeurt in samenwerking met de Mariaschool in Ulft en de Hoeksteen in Gendringen.

Informatie mbt ophalen oud papier
Onderstaand vinden jullie het nieuwe oud papier rooster.
Voor de mensen die voor de eerste keer lopen: het is echt zaak dat je je beurt niet verzaakt.
De opbrengst van het oud papier is een behoorlijk grote en belangrijke inkomstenbron voor UGHV.
We starten vanaf de kantine van KeiFit en drinken daar eerst nog een kopje koffie of thee.
Je dient daar dus 8:20 aanwezig te zijn en we starten dan 8:30/8:45.
Gemiddeld zijn we rond 13:30 uur klaar, maar er zijn ook uitschieters geweest tot 15:00. Dit komt echter maar 1 á 2 keer per jaar voor.
Na afloop eten we nog een broodje en drinken we nog wat. (Als er veel papier staat doen we dit tijdens een ingelaste pauze, de vrachtwagen moet dan tussentijds lossen).
Mocht je niet kunnen dien je zelf voor vervanging te zorgen, het moet dan wel iemand zijn die 18 jaar of ouder is en het hoeft niet per sé een lid van UGHV te zijn.

Bert Rözer, tel. 0315-631472 of 06-45728113 of bert.rozer@planet.nl

Het ophaal rooster is te vinden via de knop ‘Roosters’ in de knoppenbalk boven aan de site, of door op de volgende link te klikken rooster papierinzameling 2017-site

De oudpapiercommissie bestaat uit de navolgende leden:

Voorzitter
Bert Rözer
Hogeweg 36
7071 GE Ulft
0315-631472
bert.rozer@planet.nl

Sponsoren van UGHV

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.