Vertrouwenspersoon

UGHV heeft ook een vertrouwenspersoon. Deze vertrouwenspersoon is Maaike Zalme. Maaike is het aanspreekpunt voor iedereen binnen onze vereniging. Zowel voor jeugd- als Seniorleden.

Gebeuren er dingen voor, tijdens of na trainingen en wedstrijden die ongewenst zijn, bespreek het dan eerst met je trainer/coach zodat hij of zij de nodige maatregelen kan treffen.

Mocht je er niet uitkomen met je trainer/coach of durf je het niet te bespreken met hem of haar, dan kun je terecht bij Maaike. Zij zal de dingen die haar voorgelegd worden absoluut vertrouwelijk behandelen.

Maaike Zalme is alleen via mail te benaderen en zij is ook de enige die deze berichten leest. Na ontvangst van een mail zal Maaike contact opnemen met jou om het probleem te bespreken.

Maaike Zalme is te benaderen via het volgende emailadres: maaike.zalme@gmail.com

Hallo,

Ik ben al een aantal jaren de vertrouwenspersoon van UGHV. Maar voor een aantal mensen ben ik waarschijnlijk onbekend. Vandaar dat ik mij graag wil voorstellen. Ik ben Maaike Zalme, 39 jaar oud en woonachtig in Ulft. Ik ben al sinds mijn 10e lid van UGHV.  De laatste jaren alleen geen actief lid meer.

Bij een vertrouwenspersoon kunnen  de leden, de ouders van onze jeugdspelers en de trainers terecht wanneer zij binnen onze vereniging betrokken raken, op de hoogte zijn of komen of klachten hebben ten aanzien van handelingen, welke als ongewenst gedrag kunnen worden beschouwd. We kunnen dan denken aan: pesten, agressie en geweld, (seksuele) intimidatie, drugs en discriminatie.

Iedereen kan bij mij zijn of haar verhaal kwijt. In overleg met de persoon zullen er eventueel acties genomen kunnen worden. Ik doe niets zonder dat de persoon het weet en altijd in overleg en samenspraak. De anonimiteit van de persoon is bij mij gegarandeerd.

Ik ben via de mail te bereiken op e-mailadres:

maaike.zalme@gmail.com

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie die via het e-mailadres stellen.

 

Vriendelijke groeten Maaike Zalme

Via onderstaande link is ons pest protocol te downloaden
Pest_protocol

Sponsoren van UGHV

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.