Fysio Elshout

Elshout Fysio stelt zich voor

 Fysiotherapiepraktijk, Elshout Fysio, is sinds januari 2015 gevestigd aan de Industrieweg. Het neemt een centraal punt in, in de diverse sportverenigingen van Ulft en Gendringen. Sinds kort is er een samenwerkingsverband tussen UGHV en Elshout Fysio.

20150926_121245-1120

Bij Elshout Fysio helpen we je als sporter (weer) snel op de been. Wij zijn er voor het screenen van een sportblessure, onderzoek, behandeling, herstel en begeleiding voor alle sport gerelateerde blessures.

Ons behandelteam bestaat uit 3 fysiotherapeuten, waaronder een sportfysiotherapeut. De sportfysiotherapeut zal de sportactiviteit goed analyseren en de eventuele blessure verklaren. Er wordt een behandelplan opgesteld en waar nodig  wordt er functioneel getraind. Eventueel vindt er overleg plaats tussen de trainers.

Naast het inzetten van sportrevalidatie bij een blessure, kan ook dry needling of medical taping effectief zijn. Dit ter voorkoming van pijn of als ondersteuning bij het sporten.

Wil je een sportblessure laten screenen? Elke dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur is er een gratis sportspreekuur. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Wij streven ernaar om de geblesseerde handballer zo snel mogelijk weer fit te krijgen. Daarom kun je direct (gegarandeerd binnen 48 uur) een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten. Tevens kunnen alle leden van UGHV gratis deelnemen aan FysioSparen. Een mooie manier om je eigen club te sponsoren. Voor elke behandeling die een UGHV-lid bij Elshout Fysio ondergaat, ontvangt UGHV €2,-.

Verder wordt de fitheid van de selectie heren en dames dit seizoen scherp in de gaten gehouden middels diverse sportmetingen, 2x per seizoen. Met als uiteindelijke doel nog betere sportprestaties leveren. De eerste sportmetingen zijn ondertussen al afgenomen.

Elshout Fysio heeft ruime openingstijden, ook avond- en weekendopenstelling. Heb je een blessure of ben je nieuwsgierig geworden naar de praktijk? Kom langs of bel 0315-239744. Verder is er op de website, www.elshoutfysio.nl, meer informatie te vinden.

Elshout Fysio is er in ieder geval klaar voor om jullie fit te krijgen en te houden. Maak er met z’n allen een mooi seizoen van.

Bas Elshout

praktijkhouder

sportfysiotherapeut

Voor meer informatie:

Fysio Elshout
Industrieweg 11
7071 CK, Ulft
T: 0315-239744
W: www.elshoutfysio.nl
E: info@elshoutfysio.nl

Sponsoren van UGHV

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.