An error has occurred

Kampioensfeest Meisjes B | UGHV

Kampioensfeest Meisjes B

Zondag 11 maart 2018 UGHV B1 – Quintus B1

Wedstrijd niet gespeeld in verband met afmelding Quintus.

Zondag 11 maart was de geplande datum voor het kampioensfeestje van de meisjes B. Vorige week zondag tegen Erix wisten de meisjes het kampioenschap binnen te slepen. Besloten was om vandaag na afloop van de wedstrijd tegen Quintus het kampioenschap uitgebreid te vieren.

Gisteren kwam er echter een bericht van ons wedstrijdsecretariaat, dat Quintus zich had afgemeld omdat ze door ziekte en blessures te weinig speelsters hadden om een team op de been te brengen. Dit was natuurlijk een enorme domper. Alleen naar de sporthal komen voor een feestje is ook niet zo leuk een week uitstellen kan ook niet, omdat 2 meisjes van UGHV dan al een ander feestje hebben. Gelukkig is er uiteindelijk toch nog een tegenstander gevonden.

Voor het begin van de wedstrijd werd het nieuwe tenue van de meisjes B, door de heer Theo Hendriksen, eigenaar van de Hendriksen Groep uit Ulft officieel overhandigd aan het team.

Tot het moment dat de scheidsrechter aan floot voor het begin van de wedstrijd, was het voor de meisjes B een raadsel, wie dan nu de tegenstander zou zijn.
Groot was dan ook de verrassing toen een mix van ouders en zussen het veld op kwam.

De ouders probeerden van alles om de meisjes uit hun evenwicht te krijgen.


De meisjes waren natuurlijk niet echt onder de indruk en wisten soms op zeer fraaie wijze goals te maken.

De ouders gaven zich echter niet makkelijk gewonnen en het bleef de hele wedstrijd gelijk op gaan.
Uiteindelijk bleek de meisjes B toch te sterk voor het team van de ouders en wist met 18-16 ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.
Met deze overwinning is onze ongeslagen status intact gebleven. 🙂

Na de wedstrijd was het natuurlijk tijd voor een feestje. Allereerst een huifkar tocht door Ulft, aangeboden door de ouders.

Tijdens de tocht werd in de huifkar uiteraard ook een feestje gebouwd.

Na terugkomst in de sporthal werd het feestje vrolijk voortgezet.

Als verrassing hadden de ouders voor de technische staf ook nog een cadeautje geregeld namens het team:

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.