Verlies na véél tijdstraffen in duiven tegen dames Loo1…

Zondag 12-03-2017 Loo1-UGHV1

Ruststand 10-8
Eindstand 24-17

Thuis een fantastische overwinning, vooral de eerste helft subliem. Nu proberen de nummer 2 in de competitie wederom te verslaan. In de ochtend een gezamenlijk ontbijt om de koppies dezelfde kant op te krijgen en dit in de wedstrijd tegen de dames van Loo1 voort te zetten.
De eerste tien minuten laten de dames van UGHV1 zien waarom ze mooi handbal kunnen spelen en komen op een 4-1 voorsprong. Na twintig minuten een 7-5 voorsprong met vooral open kansen en strafworpen die helaas gemist worden. De laatste tien minuten van de eerste helft laten we het zitten en komen de dames van Loo1 op een 10-8 voorsprong en gaan we wat teleurgesteld de rust in.
De eerste tien minuten van de tweede helft gaan gelijk op en we komen tot op één doelpunt terug
16-15. We krijgen meerdere straftijden achter elkaar en na twintig minuten is het 20-16 in het voordeel van de dames van Loo1. We krijgen zelfs rood en missen wederom strafworpen.
Het is een kopie van de laatste tien minuten van de eerste helft en weten nog maar één maal het doel te vinden. 24-17 in het voordeel van de dames van Loo1. Zeker géén slechte wedstrijd, er is hard gewerkt, er is de wil om te winnen maar het zat er helaas niet in.

Score: Ayoni 3x, Sanne 3x, Maud 3x, Julia 2x Suzan 2x, Eva 2x, Nathalie 1x, Femke 1x