Algemeen

Even voorstellen…. de sponsorcommissie!

Een vereniging kan niet zonder een sponsorcommissie.
De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het binnenhalen van sponsorgelden via alle soorten van sponsoring, waaronder advertenties, borden, shirtreclame, trainingspakken en tassen. Zelfs uw logo kan hier op deze site gezet worden! Als de bezoekers van onze site uw logo aanklikken, dan komen ze automatisch op uw website terecht.

Steeds vaker word er beroep gedaan op sponsoren om de kosten draaglijk te houden. Makkelijker gezegd dan gedaan, want we hebben het hier over enorme bedragen en ondanks dat de gulden ondertussen al jaren verdwenen is, wil snel terug rekenen nog wel eens voorkomen. Even schrikken toch wel….

Als u nu een eigen bedrijf heeft of een bedrijf kent en denkt, deze sportieve club zou toch wel een extraatje kunnen gebruiken in ruil voor promotie van uw bedrijf, neemt u dan even contact op met een van de leden van de sponsorcomissie of via de button contact aan de rechterzijde van deze pagina. Voor een overzicht van de leden van de sponsorcommissie klik op de volgende link:

leden sponsorcommissie

Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u tevens een overzicht van de sponsormogelijkheden bij HV UGHV.

Sponsoren van UGHV

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.