Sport Eleven

Sport Eleven, wanneer het om teamsport gaat. Nu vlakbij, in Dinxperlo.

Door Tom Koster

Thorsten Klemens van Sport Eleven draagt UGHV een warm hart toe. Als shirtsponsor van ons eerste herenteam bezoekt hij regelmatig thuiswedstrijden. “UGHV is een vereniging waar ik graag kom” zegt Thorsten. Geboren in Spork, vlak over de grens bij Dinxperlo is hem de Nederlandse taal niet onbekend. Wanneer ik met hem praat over UGHV en zijn bedrijf, dan is dat een mix tussen Nederlands en Duits. Omdat mijn Duits verre van perfect is, praat ik soms in gemengd Nederlands en Duits. Voor Thorsten geen probleem. Veel van de Nederlandse woorden begrijpt hij uitstekend. Sinds de herfst van 2014 is Sport Eleven gevestigd in Dinxperlo. Om precies te zijn op een letterlijke steenworp afstand van Dinxperlo, aan de andere kant van de weg. Vanaf Ulft Gendringen is dit nog geen kwartier rijden met de auto. Parkeren is gratis en voor de deur.

THF_UGHV-331-1120

Kempa Handbal een nieuwe website van Thorsten, speciaal voor Handbal, uiteraard.

Kempa is een echt handbal merk. Kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen, ballen, tassen en accessoires. Alles speciaal en uitsluitend gericht op de handbalsport. Kempa is echter nog niet zo heel bekend in handballend Nederland. Dat is ook de reden waarom Sport Eleven een speciale website en webshop met Kempaproducten heeft gemaakt. De naam van de website is vanzelfsprekend: www.kempa-handbal.nl. Op deze website kun je online een kijkje nemen naar het prachtige assortiment van Kempa. Bestellen kun je zowel via de website doen, alsook gewoon telefonisch of door een persoonlijk bezoek te brengen aan de winkel. Het is immers dichterbij dan je denkt.

Gezelligheid bij Sport Eleven

Voor Sport Eleven is gezelligheid ook belangrijk. Dit blijkt uit het feit dat Thorsten regelmatig teams bij hem in de winkel uitnodigt om onder het genot van een hapje en een drankje te shoppen naar sportartikelen. Gezellig met het hele team shoppen. En dan blijkt dat de huidige locatie van Sport Elven in Dinxperlo toch wel even gemakkelijker te bereiken is dan de voormalige locatie in het centrum van Bocholt.

Schermafbeelding 2014-12-28 om 04.55.07

 

30.10.14-0466-1120

 

Breng ook eens een bezoek aan Sport Eleven. Naast de Kempaproducten vindt je ook andere sportmerken, zoals Adidas en Hummel. Vaak zelfs voor zeer aantrekkelijke prijzen. Veel artikelen in het assortiment van Thorsten zijn op niet veel andere plaatsen bij ons in de buurt verkrijgbaar. Je bent van harte welkom bij Sport Eleven en wanneer je zegt dat je via UGHV komt, krijg je vaak ook nog eens een leuke korting, maar dat moet je niet verder vertellen hoor.

Voor meer informatie:

Sport Eleven
Brückendeich 39a
46399 Bocholt
Deutschland
T: 0049 / (0)2874- 9025344
W: www.sport-eleven.com
E: info@sport-eleven.de

Sponsoren van UGHV

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.