Skip to content
UGHV Ulftse Gecombineerde Handbal Vereniging

D-jeugd kampioen!

Zaterdag 15 april 10.00 uur was het dan zover, de kampioenswedstrijd van de D-jeugd tegen HCL uit Duiven.
Er kwamen heel wat gespannen gezichtjes de sporthal inlopen. Er werd eerst maar eens warmgelopen, want vandaag geblesseerd raken was geen optie.
Toen het fluitsignaal om 10.00 uur klonk, bleef de spanning nog erg hangen binnen het team. Hierdoor verliep de eerst helft dan ook een beetje stroef. De coaches probeerden het team te aan te moedigen en goede feedback te geven. In de rust stond het 7-1.

De hele tribune zat vol met familie, vrienden en een paar nieuwe teamgenoten, om onze D-jeugd aan te moedigen. Er waren heel wat zelfgemaakte spandoeken. Er is vanalles aan gedaan om het team aan te moedigen. Dit heeft veel indruk achtergelaten op het team en ze vonden dat er een hele gezellige sfeer hing.
Na de rust begon het team met goede moed aan de tweede helft. Ze hadden er meer vetrouwen in en gingen ook beter spelen. Dit straalden ze dan ook uit. Het samenwerken met elkaar ging ook steeds beter. Hierdoor konden ze een groot gat slaan. Met als gevolg dat UGHV heeft gewonnen met 17-4 van HCL!Deze mooie winst moest dan ook gevierd worden. Een mooie beloning van de trainers en coaches en natuurlijk wat lekkers.
De kinderen kregen ook een mooi kampioenshirtje, die ze met trots dragen!

Het was een mooie afsluiting van het seizoen.

Back To Top