Skip to content
UGHV Ulftse Gecombineerde Handbal Vereniging

Nieuwsbrief heren 1 maart 2023

In deze nieuwsbrief kijken we deels terug op het afgelopen seizoen maar meteen vooruit.

Terugblik 2022-2023

Al is het seizoen nog niet ten einde, willen we toch graag terug kijken op de laatste resultaten.

De laatste thuiswedstijd was er een om door een ringetje te halen. In de handbalkraker tegen Huissen trokken wij aan het langste eind. Rob Schepers scoorde de golden goal in de laatste seconde van de wedstrijd waardoor we wonnen met 25-24. Ook wonnen we thuis van Havas 2 en Duiven met ruime cijfers. De verre uitwedstijd tegen Quintes VVW werd helaas verloren.

In Ulft zijn we dus moeilijk te kloppen en kunnen we het elke tegenstander moeilijk maken.

Met de resultaten van de afgelopen wedstijden zijn we veilig gespeeld in de 2e divisie en kunnen we niet meer degraderen. Volgend jaar dus gewoon weer in de 2e divisie.

Hiermee is onze doelstelling, handhaving in de 2e divisie, van dit seizoen ook gehaald.

Seizoen 2023-2024

Het huidige seizoen is nog niet ten einde en toch is er al goed nieuws te melden voor het komende seizoen. De huidige staf (Casper, Dylan, Freek, Nina en Sanne) gaan nog een jaar door. Met de huidige selectie en hopelijk nog wat aanvullingen gaan we er ook volgend seizoen weer wat moois van maken.

Teamdag heren 1 en 2

Het weekend van 25 en 26 februari waren er geen wedstijden. Tijd voor teambuilding dus!

Zondag 26 februari 2023 was de teamdag waarbij we om 11.30 uur begonnen in de sporthal.

Vanaf 12.00 uur werd er een volledige (3×20 minuten) fanatieke wedstijd gespeeld tussen de heren 1 en heren 2. Na de wedstijd gezamenlijk lunchen om ons daarna op te maken voor het middagprogramma. Iedereen werd op pad gestuurd om op de fiets 5 locaties te bezoeken, een foto te maken en een opdracht te vervullen. Bij elke locatie kon er een letter verkregen worden.

De eind locatie voor alle groepen was Engbergen. Hier konden de 5 groepen met 5 letters een zin proberen te maken van de letters. Dit leverde de zin op: Wij gaan voetgolven in Voorst.

Vanuit Engbergen was het dus maar een klein stukje naar ’s Lohr om daar 9 holes te voetgolven.

De mannen die na de handbalcarrière altijd nog kunnen gaan voetballen zijn: Tys (winnaar),Wouter (2e) en Jurn en Rob op de gedeelde 3e plaats.

De dag werd bij te Pas afgesloten met een heerlijk buffet en de nodige drankjes. Moe en voldaan kijken we terug op een geslaagde dag.

Laatste thuiswedstrijd

Op 18 maart staat alweer onze laatste thuiswedstijd op het programma. We spelen dan tegen de mannen uit Emmer-Compascuum (HVC). We kunnen alleen nog maar bonuspunten pakken en uiteraard willen we het publiek een mooie wedstijd voorschotelen.

Deze avond zal er vanuit het bestuur ook weer de bekende verloting zijn met mooie prijzen. Na de wedstijd bouwen we in de kantine nog een mooi feestje. Allemaal ingrediënten om naar de sporthal te komen. We hebben jullie steun hard nodig en samen maken we er een mooie afsluiting van.

We willen alle supporters enorm bedanken voor de steun in de thuis maar ook uitwedstijden. We hopen jullie allemaal weer te zien in het nieuwe seizoen. Tot dan.

Heren 1

Back To Top