Skip to content
UGHV Ulftse Gecombineerde Handbal Vereniging

UGHV tijdens de corona crisis

Tijdens deze crisis wordt er door het bestuur van UGHV regelmatig een nieuwsbrief uitgebracht. Deze nieuwsbrief is in eerste instantie bedoeld voor onze leden maar indien u deze nieuwsbrief wenst te ontvangen, kunt u dit doorgeven via secretariaat@ughv.nl

Inmiddels zitten we al een jaar opgescheept met het corona virus en er lijkt nog geen eind in zicht. De handbalcompetitie is opnieuw gestopt en wordt niet uitgespeeld. Het NHV kijkt of er in het voorjaar een soort van alternatief programma kan worden gemaakt waardoor we toch nog wat wedstrijden kunnen spelen. Maar dit is allemaal nog erg onzeker.

Er zijn veel leden zijn die UGHV missen. Onze jeugd kan elkaar niet meer ontmoeten en leuke dingen met elkaar beleven. Leden zelf zoeken naar andere mogelijkheden om elkaar digitaal te ontmoeten. Allerlei ideeën hierover worden inmiddels besproken. Het bestuur van UGHV steunt al deze initiatieven en stelt alles in het werk stellen om dit mogelijk te maken. We moeten elkaar blijven ‘ontmoeten’ en op die manier deze crisis het hoofd bieden.

Nog steeds blijven onze leden trouw aan UGHV en betalen telkens contributie zonder dat ze hier iets voor terug krijgen. We waarderen dat zeer! Deze saamhorigheid geeft echt een fantastisch gevoel! Dit geeft aan dat het verenigingsgevoel nog steeds leeft!

Het is al maart en in normale tijden betekent dit dat we onze jaarvergadering houden. Ook dit is lastig in deze tijd. Het bestuur denkt nog na over hoe we dit kunnen organiseren. Misschien dat we belangrijke agendapunten delen met onze leden en vragen om input en/of instemming. Ook hier is elk idee welkom. Samen vinden we een weg uit deze crisis!

En we denken natuurlijk aan onze sponsoren. Zij hebben het veelal moeilijk in deze tijd. We hopen dat ze deze crisis goed doorstaan en hebben daarom in ons magazine dat binnenkort verschijnt de advertenties gratis geplaatst. Dit om hen een hart onder de riem te steken maar ook om aan te geven dat we niet zonder hen kunnen en na deze crisis graag weer een beroep op ze doen.

En tot slot deze oproep: ”Heeft u een vraag, een goede tip of is er iets anders waarbij UGHV u kan helpen, schroom dan niet om contact op te nemen met mij of met één van onze bestuursleden!”. Dit kan via secretariaat@ughv.nl

Pas goed op uzelf en uw naasten en hopelijk tot gauw!

Martien Tomberg

Voorzitter

Back To Top